Για το Antifa Hip Hop Festival

Με μια μικρή καθυστέρηση, μιας βδομάδας και κάτι, θέλουμε να πούμε δυο λόγια για το Σάββατο 6 Ιούλη στον Καράβολα και το Antifa Hip Hop Festival.
Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, λιγότερο ή περισσότερο βοήθησαν να στηθεί η βραδιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δράμα Κωμικού, Στίγμα, VFD, TNT, Dj Gzas και Obnoxious kas που μας τίμησαν με τη παρουσία τους, αλλά και σε όσους μοιράστηκαν, έστω και για λίγο, μαζί τους τη σκηνή. Κι ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στο Ηράκλειο που στήριξε τη φάση.
Άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι στη πόλη μας ο κόσμος της αλληλεγγύης, του σεβασμού στο διαφορετικό, της ανθρωπιάς και του αγώνα παραμένει ενωμένος και δυνατός. Άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι η αυτοοργάνωση δεν είναι μια λέξη κενού νοήματος. Άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι το Hip Hop είναι εδώ στους δρόμους και τα τσιμέντα και κοιτάζει με περηφάνεια τις ρίζες του. Άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι οι φασίστες και οι μισάνθρωποι θα έχουν πολύ δύσκολο έργο στις γειτονιές και τις πλατείες μας.
Οι καιροί είναι δύσκολοι και ο φασισμός δεν θα ‘ρθει αναγκαστικά με σβάστικες και άλλα ναζιστικά σύμβολα. Γι’ αυτό και πάλι καλούμε σε οργάνωση. Μόνο αν είμαστε μαζί, συζητάμε και σχεδιάζουμε θα καταφέρουμε να ορθώσουμε ανάχωμα στα δικά τους σχέδια.
Ραντεβού στα επόμενα, εύκολα και δύσκολα, με χαμόγελο και τσαμπουκά.

Αντιφασιστική συνέλευση Ηρακλείου
Μαθητική αντίφα Ηρακλείου

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *